Sportaanbod

Zoemba
Zoemba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek, zoals salsa, samba en reggaeton.Het dynamische Zoemba Fitness-programma biedt heel wat variatie en de afwisseling tussen de snellere en tragere nummers. Zoemba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. De danspasjes zijn zo makkelijk dat je onmiddellijk kan meedoen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan!

Jazz
Jazz is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy – veel losser. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek.

kleuter/peuter gym
We klimmen en klauteren over verschillende toestellen in de gymzaal. We rollen over matten en we rennen, gooien en vangen met ballen. Bovendien hebben we veel lol met elkaar. Wil je op donderdagmiddag ook eens lekker spelen, bewegen en plezier maken zonder dat mama en/of papa blijft kijken kom dan eens meedoen.

Pilates
Pilates zij een aantal oefeningen ontwikkeld door Joseph Pilates die erop gericht zijn om het gehele lichaam te versterken, stretchen en balanceren. De oefeningen vinden meestal plaats op een mat (sommige op speciaal ontworpen toestellen), en er wordt gewerkt vanuit het lichaamscentrum (in Pilates termen is dit het powerhouse) en ondersteund door een juist ademhalingspatroon. De oefeningen zijn gericht op de onderrug, buik, bekken en bilspieren waardoor het powerhouse sterker wordt

turnen (+selectie), Springgroep (+selectie), Sportfit